Om Nardo Frisørsenter

Med vårt utvalg av over 500 forskjellige profesjonelle produkter i våre hyller føler vi oss trygg på å kunne tilby deg riktig pleie og styling til ditt hår også for hjemmebruk. Spør oss gjerne om en anbefaling!Ditt hår i våre hender

Nardo Frisørsenter er en veletablert frisørsalong med beliggenhet på Nardo Centeret i Trondheim. Vårt dyktige team bestående av både erfarne & nyutdannede frisører samt vårt brede utvalg av hårpleie & styling fra våre profesjonelle leverandører gjør at vi kan imøtekomme de aller fleste behov!
Som godkjent lærebedrift har vi også i tillegg lærlinger som tilbyr sine tjenester. Vi var første frisørsalong i Trondheim som sertifiserte oss som Miljøfyrtårnbedrift og vi er også IA-bedrift.

I 1985 flyttet vi fra Nardokrysset og inn i 2. etg på det nyetablerte Nardo Centeret. I årene som fulgte vokste vårt bydelssenter i takt med bydelen og ved utvidelsen i 1996 flyttet vi inn i nye lokaler i 1. etg hvor vi fortsatt holder til. Vi har siden den gang utvidet våre arealer flere ganger. Lett tilgjengelig på hjørnet mot vår gratis P-plass er det kort vei til både bussholdeplass og taxi. Du kommer deg til Nardo Centeret med buss nr. 8 og 22.

Nardo Frisørsenter er frisøren for hele familien i Trondheim...